Loading

KaDi Candy Shoes: Τα πιο ταξιδιάρικα παπούτσια της Αθήνας!

Που θες να ταξιδέψεις;

Το ταξίδι σου στο www.travelsalad.gr θα σε οδηγήσει σε όμορφα μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό...

kadi-candy-shoes-τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας

KaDi Candy Shoes: Τα πιο ταξιδιάρικα παπούτσια της Αθήνας!

Η Κατερίνα Δημητριάδου κατασκευάζει τα πιο ταξιδιάρικα παπούτσια της Αθήνας. Συναντηθήκαμε πριν ένα χρόνο σε ένα γραφείο όπου μού είχαν κάνει εντύπωση τα ξεχωριστά παπούτσια της. On Board με τα KaDi candy shoes!

Κατερίνα-Δημητριάδου-KadiCandyShoes

Κατερίνα Δημητριάδου-“KaDi Candy Shoes”

To Brand. Κατασκευάζουμε χειροποίητα παπούτσια κατά παραγγελία. Κάθε σεζόν παρουσιάζουμε την εκάστοτε collection μας η οποία περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά κομμάτια. Αυτή την περίοδο μπορείτε να δείτε την νέα συλλογή μας με όνομα “Sweet Life Collection fw’16-17”. Το στυλ που χαρακτηρίζει τα σχέδια μου είναι κυρίως μοντέρνο βασισμένο σε κλασσικές γραμμές.

kadicandyshoes-τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτισα-της-αθήνας-μότσαρτ

“Mozart” Oxford ~ Melody collection~

Το όνομα KaDi προκύπτει από τα αρχικά μου… Κατερίνα Δημητριάδου. Όσο για το “candy shoes” μού το κόλλησαν δυο φίλες μου όταν είδαν τα πρώτα μου σχέδια.

Η επιχείρηση. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, η αρχή της οποίας έγινε το 1860 και συνεχίζει μέχρι και μέχρι τις μέρες μας, με την οποία ασχολούμαστε ο πατέρας μου, ο οποίος είναι ορθοπεδικός τεχνικός, κι εγώ.

kadicandyshoes-τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-ispahan

“Ispahan” Οxford αντρικά παπούτσια ~Roses Collection ss’15~

Σχεδιάστρια και Επιχειρηματίας. Όταν ασχολείσαι με μια επιχείρηση είσαι υπεύθυνος για πολλούς τομείς. Από την πρώτη επαφή με τον πελάτη μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας του μεσολαβούν πολλά στάδια. Οι κύριες αρμοδιότητες μου όμως έχουν να κάνουν με το κομμάτι του σχεδιασμού της εκάστοστε collection αλλά και του καθενός παπουτσιού ξεχωριστά. Η κατασκευή γίνεται στο εργαστήριο μας υπό την καθοδήγηση του πατέρα μου, βάσει της μεγάλης εμπειρίας του ως προς την σωστή ανατομία του παπουτσιού.

καρφίτσα-kadicandyshoes

~Pin it~ Καρφίτσα απο υλικά επαναχρησιμοποιημένα

 

kadicandyshoes-τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-hawaii-

“Hawaii” Μπαλαρίνες με μπαρέτα ~Travelling collection ss’16 ~

Ιδιαίτερα υλικά και ανακυκλώσιμες ύλες. Κατά κανόνα χρησιμοποιώ δέρματα σε διάφορες υφές αλλά και ιδιαίτερα υφάσματα. Απολαμβάνω την βόλτα σε αγορές όπου ανακαλύπτω νέα υλικά και μπορώ να είμαι σίγουρη για την υψηλή ποιότητα τους. Είμαι υπέρμαχος της ανακύκλωσης και της χρήσης φυσικών υλικών και φροντίζω τα υλικά που μου περισσεύουν να τα αξιοποιώ ώστε να μην καταλήγουν στα σκουπίδια αλλά να μεταμορφώνονται σε ιδιαίτερα αξεσουάρ.

kadicandyshoes-τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-blackforestboots

“Black forest ankle boots” ~ sweet life collection fw’16-17~

Η μοναδικότητα του χειροποίητου παπουτσιού. Ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειά μου είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η συζήτηση που κάνουμε για να καταλήξουμε στα παπούτσια της επιλογής του. Έτσι ώστε να του παραδώσω ένα παπούτσι προσαρμοσμένο τόσο στις ανάγκες όσο και στο προσωπικό του γούστο και στυλ.

παπούτσια-γάμου-kadicandyshoes

Από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα.  Στην Κωνσταντινούπολη ουσιαστικά ξεκίνησαν όλα. Σε μια κοσμοπολίτικη γειτονιά στην οδό του Πέραν ένας «Δημητριάδης» ασχολήθηκε με την υποδηματοποιία. Με το πέρασμα του χρόνου η τέχνη του μεταδόθηκε στις επόμενες γενιές και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με το ίδιο μεράκι στο εργαστήριο μας. Εγώ αποτελώ την πέμπτη γενιά συνεχούς λειτουργίας και αυτό είναι κάτι που το οφείλω στους προηγούμενους που δούλεψαν σκληρά και διατήρησαν την επιχείρηση μας σε υψηλά ποιοτικό επίπεδο.

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-kadicandy-shoes-grey

Τα KaDi candy shoes για αληθινούς ταξιδιώτες. Τα KaDi candy shoes φτιάχνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθενός κι έτσι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες χωρίς να χάσουν από την ιδιαίτερη αισθητική τους. Είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας σχεδιασμένα έτσι ώστε να φοριούνται όλες τις ώρες. Είναι ταξιδιάρικα παπούτσια. Είναι παπούτσια που σε πάνε βόλτα!

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-kadicandyshoes-cremecaramel

“Creme Caramel” ~sweet life collection fw’16- 17~

Το ταξίδι. Το ταξίδι είναι τρόπος ζωής. Ταξιδεύοντας γνωρίζεις καινούρια πράγματα, ανακαλύπτεις τις μικρές και καθημερινές συνήθειες ενός λαού και μαθαίνεις έτσι να σέβεσαι το διαφορετικό και το άγνωστο. Συχνά ξεκλέβω χρόνο για να ταξιδέψω.

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-kadicandy-oxfordman

Αγαπημένος προορισμός. Αγαπημένος προορισμός είναι η Δανία γιατί είναι ένα μέρος με καλή αίσθηση του design. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στα πρώτα μου ταξίδια εκτός συνόρων είναι ο τρόπος που περιμένει ο κόσμος στην ουρά. Συγκεκριμένα στο Schönbrunn στη Βιέννη είχα αντικρύσει μια αρκετά μεγάλη ουρά για την είσοδο στο παλάτι και μου φάνηκε αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά στη θέση τους και παρά το τσουχτερό κρύο έβρισκαν τρόπους για να περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής. Τα ταξίδια είναι μια πολύ ευχάριστη πηγή έμπνευσης για εμένα.

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-kadicandyshoes-vivaldi

“Vivaldi” Μπαλαρίνες ~Melody collection~

Τα KaDi candy shoes στην Αθήνα. Τα KaDi candy shoes θα τα βρείτε στην οδό Ιπποκράτους 13 στο κατάστημά μας μέσα στην στοά. Εκεί μπορεί κάποιος, κατόπιν ραντεβού, να έρθει να μας γνωρίσει, να δει δείγματα της δουλειάς μας και να παραγγείλει το δικό του μοναδικό ζευγάρι.

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-kadicandyshoes-bespoke

Bespoke derby men’s shoes

Τα KaDi candy shoes ανά τον κόσμο. Θα ήθελα να δω φορεμένα τα  KaDi candy shoes σε πόλεις όμορφες με κοσμοπολίτικα σοκάκια. Ανάμεσα στην έντονη χρωματική παλέτα του Περού, γύρω από τα κτίσματα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής σημασίας του Μαρόκου, να εξερευνούν τα μνημεία της Ρωσίας και να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα της Τανζανίας.

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-kadicandyshoes-μπαλαρίνες

monk-τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια

“Iceland Poppy” γυναικεία παπούτσια monk ~Roses Collection ss’15 ~

Επόμενο ταξίδι. Στο Μιλάνο. Κυρίως για να βρω νέα υλικά και πρώτες ύλες αλλά και γιατί είναι ένα μέρος με επιβλητικά κτίρια, μεγάλη ιστορία και αναρίθμητα ερεθίσματα για έμπνευση.

τα-πιο-ταξιδιάρικα-παπούτσια-της-αθήνας-kadi-candy-shoes

Comments are closed here.